Muziekcafé Zomerspecial met Kovacs

AVROTROS Muziekcafé

Zaterdag 25 augustus is Kovacs te gast geweest bij de allerlaatste Zomerspecial van Muziekcafé van dit seizoen op NPO Radio 2. Beluister hier de fragmenten terug.

Beluister hier de hele uitzending terug. 

(Fotograaf: Joyce Hoedelmans)

Gloednieuw album: Cheap Smell

Sharon Kovacs, of Kovacs, heeft afgelopen week een nieuw album uitgebracht met de naam Cheap Smell. Hierop staan maar liefst twee ex-TopSongs van de zangeres bij NPO Radio 2: 'Black Spider' en 'It's The Weekend'. Kovacs vertelt Corné over het proces van het nieuwe album. 

Kovacs over haar nieuwe plaat Cheap Smell


Een live optreden van Kovacs van afgelopen mei in Muziekcafé. Dit is 'Black Spider':

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.De mooiste concertervaring van Sharon

Benjamin Clementine, één van de muzikale helden van Sharon Kovacs. Ze vertelt over zijn concert in het Concertgebouw. "Ik heb nog nooits zoiets moois gezien", aldus een enthousiaste Sharon. 

Sharon Kovacs vertelt over haar mooiste concertervaring"Cheap Smell is toch wel een beetje mijn levenslied"


- KovacsEen persoonlijk kijkje in het album

'Cheap Smell': een goedkoop luchtje, iets dat snel vervaagd. Het hele album gaat over verlaten en verlaten worden. Het nieuwe album van Kovacs is puurder, eerlijker en ligt dichter bij haarzelf. Maar wat zijn haar persoonlijke favorieten? Beluister hier het fragment.

De favoriete tracks van Kovacs van haar nieuwe album


Toy-Box en Kovacs

Met twee uur lang "credible" muziek is het allereerste singletje van Kovacs toch wel een bijzondere: Toy-Box. Benieuwd naar haar relatie tot Toy-Box? Luister dan naar dit fragment!

Toy-Box: de állereerste single van Kovacs


Komend weekend: 1 september live op Tuckerville

Komende weekend, op zaterdag 1 september, staat Muziekcafé op het festival van Ilse DeLange: Tuckerville. Luister naar NPO Radio 2 of kijk live mee via de livestream: nporadio2.nl/live


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties