17 maart 2018
AVROTROS Muziekcafé

13 maart 2018 11:50

Paul de Munnik, Nederpop All Stars, Kim Hoorweg en Isaac Gracie hebben op zaterdag 17 maart opgetreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Bekijk hieronder de fragmenten terug.


PAUL DE MUNNIK

Op 16 maart heeft Paul de Munnik zijn nieuwe album Goed Jaar uitgebracht. Zaterdag kregen wij een voorproefje met twee nummers van het album: 'Man!' en 'Het Leven'. Vanaf 21 maart begint hij aan zijn theatertoernee 'Paul Met Band'. Check hier 'Man!' live bij Muziekcafé: 

NEDERPOP ALL STARS

Begin jaren tachtig waren bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn ongekend populair. Nederpop All Stars haalt die goede oude tijd weer terug in het theater. Met Erik Mesie (Toontje Lager) en Henk Temming (Het Goede Doel) spelen ze de lekkerste Nederpopklassiekers en halen smeuïge herinneringen op. Dit is 'Stiekem Gedanst' ​live bij Muziekcafé: 

KIM HOORWEG

Ze beschrijft haar stijl als indie-jazz met een synth-touch. Op haar nieuwe album Untouchable staan nummers die zij zelf geschreven heeft, samen met Raoul Midón. Ook produceerde zij de plaat zelf, deed het artwork voor het album en gaf het uit op haar eigen label. Dit is het prachtige 'The Art Of Breathing Under Water' live bij Muziekcafé afgelopen zaterdag: 

Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties