19 maart

AVROTROS Muziekcafé

Optredens bij Daniël Dekker van:
DENNIS LOCORRIERE (Dr. Hook)

Na het einde van Dr. Hook in 1985 gaat leadzanger Dennis, nu 30 jaar later met een nieuwe band, op ‘Timeless World Tour’ en presenteert de 3CD ‘Dr. Hook Collected’ met daarop alle hits en een aantal zeldzame tracks. 

INGMAR GLERUM

Op ‘Step By Step’ weten Ingmar en the Coast Guard soulvolle pop naar een nieuw niveau te tillen. Scheurende gitaren worden vergezeld met festivalfähige beats en 80’s synths, afgewisseld met gevoelige, kleine nummers, waarbij de band voor harmonieuze samenzang kiest.

PEARL JOAN

In 2010 deed Pearl mee aan TVOH, waar ze eindigde als 2e. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. In maart 2015 stond Pearl in het theater de Mattheus Passion. In februari 2016 verscheen haar album 'Forward', met zelf geschreven muziek.

DAVE VERMEULEN & VOLTAGE

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, is een 70's rock band bestaande uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, de excentrieke “Rocker van de Blokker”, eindigde dit jaar bij TVOH als tweede. Vorig jaar presenteerden zij hun debuut CD ‘Travellin’ Men’.

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties