Je voertuig een naam geven: gek of niet?

Vanochtend in Jan-Willem Start Op

Een bijzonder verzoek in de NPO Radio 2 app vanochtend. Of radio-dj Jan-Willem Roodbeen misschien een sleutelhanger heeft voor scooter Jan-Willem?

Noortje schakelde de hulp van Jan-Willem in vanochtend. "Wij hebben mijn vader voor z'n vijftigste verjaardag een scooter gegeven. En mijn zusje en ik hebben hem de naam Jan-Willem gegeven", legt Noortje uit. Dit vonden ze chiquer dan 'Willem', de naam die ze de scooter eerst gaven. Tot grote verbazing van Jan-Willem: "Wacht even, waarom zou je een scooter een naam geven?!" 

Max, Bruce en Jack

Noortje kon echter op veel bijval rekenen. Tot Jan-Willems grote verbazing blijkt het best normaal te zijn om je voertuig een naam te geven. Zo meldde luisteraar Marijke zich in de NPO Radio 2 app, zij noemt haar oude Ford 'Max'. Ook Han stuurde een appje, zijn voertuig heet 'Bruce' en luisteraar Stan noemt zijn camper 'Jack'. De trotse eigenaar van Jan-Willem kon vanochtend ook nog op een verrassing rekenen in de ochtendshow. 

Of de voertuigen van Jan-Willem, Jeroen en Carmen ook een naam hebben? Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: eigen foto / Ben Houdijk  

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties