Hoe gaat het nu met Duncan Laurence na gemiste finale?

Hij duikt de studio weer in en reageert op de roddel over faalangst

Het was een flinke domper voor Duncan Laurence toen hij positief testte op corona, vlak voor zijn geplande optreden op de finale van het Eurovisiesongfestival. Hij is er aardig ziek van geweest, maar nu weer aan de betere hand. "Ik ben inmiddels weer helemaal op de been, we gaan vandaag weer de studio in om te kijken wat ik kan doen", vertelde hij vanochtend in Jan-Willem Start Op.

Thuis op de bank moest hij toekijken naar zijn opgenomen optreden. Dit was wel een raar gevoel en het was voor Duncan dan ook een van de meest emotionele dagen uit zijn leven. "Je leeft er twee jaar naar toe, en niet alleen jij, maar het hele land. Dus het voelde wel balen. Maar ik was blij met de opname en wat mijn team ervan gemaakt heeft".

Roddel over faalangst

Duncan Laurence reageert ook nog op de roddel over zijn faalangst. Mensen beweerden namelijk dat hij helemaal geen corona had, maar het niet zag zitten om op te treden tijdens het Songfestival. De zanger ontkracht de roddel, "Die gooien we gelijk van tafel".

In tegen deel, hij keek er juist heel erg naar uit en baalde enorm. "Ik was gewoon heel ziek. Je kan het nog steeds aan mijn stem horen". Toch verbaast het hem niet dat mensen dit denken, aangezien hij in zijn documentaire ook over faalangst praat. 

Check hier het hele gesprek:Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Ben Houdijk

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties