Bökkers en Bo Duyn eren Ik Zie Een Ster-zanger met cover

Ik Zie Een Ster live

Bo Duyn treedt samen met Bökkers heel even in de voetsporen van haar vader, Willem Duyn. Op het NPO Radio 2 podium in Ahoy eren zij de zanger met een cover.

In 1974, het jaar dat ABBA er met de winst vandoor ging, vertegenwoordigden Mouth & MacNeal Nederland op het Songfestival. Met hun single Ik Zie Een Ster wisten ze de derde plek te veroveren. Inmiddels is zanger Willem Duyn van Mouth & MacNeal al zeventien jaar niet meer onder ons. Daarom besloot Bökkers dat het hoog tijd was voor een eerbetoon. Samen met Bo Duyn, de dochter van Willem Duyn, stapten ze vanochtend op het podium. "Eigenlijk is het best wel onwerkelijk", vertelt Bo Duyn. "Hij heeft hier gestaan en nou sta ik er heel eventjes. Het is gewoon heel echt."

Muzikale genen

De tekst voor het nummer hoefde Bo niet lang te oefenen. "Bijna elke dag zing ik het. Mijn kinderen zingen het mee, dat zit er gewoon in. Het deuntje is heel pakkend, denk ik", lacht Bo Duyn. Willem Duyn was een rasentertainer en bovenal een man die niet gauw naast zijn schoenen liep. Dat laatste heeft Bo in ieder geval geërfd. Als Jan-Willem en Jeroen haar vragen of ze dezelfde muzikale genen heeft, antwoordt ze: "Ze zeggen het wel. Ik ben zelf een beetje ingetogen daarmee, maar ze zeggen het wel." 

Check de cover hieronder: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: Ben Houdijk. 


Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties