Songfestivalfan Simon Timmerman scoorde kaartjes voor alle(!) liveshows

"Hadden het niet verwacht"

De Utrechtse Simon Timmerman heeft het voor elkaar gekregen om kaartjes voor alle Songfestival liveshows te bemachtigen. Hoe hij dat deed vertelt hij in Jan-Willem Start Op.

Samen met twee vrienden zette Simon alles op alles om een kaartje te bemachtigen voor één Songfestival liveshow. Allemaal de laptops open, ondertussen bellen en maar hopen dat ze in de wachtrij kwamen. Met succes, want ondanks dat er dit jaar veel minder kaarten beschikbaar zijn dan normaal, scoorden ze tickets voor maar liefst drie liveshows. "We hadden het niet verwacht", vertelt Simon. "We hadden de kansen vrij laag ingeschat. Dus het was echt een verrassing." 

'Hele happening op deze manier'  

Het is niet de eerste keer dat de Songfestivalfan bij een liveshow is. "Ik ben al bij andere edities geweest in het buitenland. In Zweden al twee keer, Wenen, Kopenhagen", vertelt Simon. Deze editie zal helemaal een historische worden, vanwege alle extra maatregelen. De liveshows zijn een Fieldlab evenementt, waardoor je bijvoorbeeld voor binnenkomst getest moet worden en op een speciaal tijdsvak naar binnen moet. "Het is wel een hele happening op deze manier", aldus Simon. 

​Check hieronder het hele gesprek: Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: Simon Timmerman, eigen foto. 

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties