Sietse Bakker over publiek bij Songfestival: "Signalen vooralsnog positief"

Vanochtend in Jan-Willem Start Op

Het zal tot het laatste moment spannend blijven of er publiek bij het Songfestival mag zijn. Dat vertelde Songfestival baas Sietse Bakker vanochtend in Jan-Willem Start Op. "De signalen zijn vooralsnog positief", vertelt hij.

Volgende week zaterdag beginnen de eerste repetities voor het Songfestival in Ahoy. Voor Songfestival baas Sietse Bakker zitten de grootste voorbereidingen er dan ook bijna op. "Vandaag en morgen worden er technische repetities gedaan. Dus alles wordt uitgeprobeerd en getest", legt Sietse Bakker uit. "Om er voor te zorgen dat we straks met stand-ins kunnen reperteren. Dan gaan we alle inzendingen nadoen met stand-ins vanuit Nederland. Die worden dan opgenomen, zodat de artiesten die vanaf 8 mei hier in Rotterdam staan alvast kunnen kijken hoe het er straks uit gaat zien. "

Tot het laatste moment spannend 

Vandaag zullen de bewindslieden in Den Haag bespreken of er daadwerkelijk publiek bij het Songfestival mag zijn. "Wij zijn in ieder geval klaar voor het scenario met publiek en houden het scenario zonder publiek nog even achter de hand", vertelt Sietse Bakker. Het zal tot het laatste moment spannend blijven of het Songfestival met publiek doorgaat. "We leven in gekke tijden en zullen tot het laatste moment zo flexibel mogelijk moeten zijn." 

Check het hele gesprek hieronder: Foto omslag: Joyce Hoedelmans 

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties