The BlueBirds en Hadewych Minis live in Jan-Willem Start Op!

Vrijdag live in de ochtendshow

The BlueBirds verzamelden een 'Birds collectief' en schreven een plaat met alleen maar vrouwen. Samen met Hadewych Minis zongen ze 'True Sister' van die plaat vanochtend live in Jan-Willem Start Op.

The BlueBirds stonden vanochtend op de bühne zónder Elske DeWall. Het derde bandlid was met een tweede baby-tje en eigen solo-album namelijk nét iets te druk om volledig mee te schrijven aan het tweede album. Krystl en Elske besloten voor hun tweede plaat daarom een 'Birds collectief' te verzamelen van negen waanzinnige vrouwelijke songwriters. "Voor onze eerste plaat schreven we heel veel met mannen en nu dachten we: 'We gaan het gewoon anders doen.' Er zijn zoveel mooie, toffe, vrouwelijke songwriters in Nederland", legt Krystl uit. 

True Sister

Dankzij dat 'Birds collectief' kwam ook 'True Sister' tot stand, een ode aan ware vriendschap. De single schreven Krystl en Rachèl onder andere met de Amsterdamse bassist en singer-songwriter Nana Adjoa. 

Check hun live optreden hieronder: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties