Alain Clark bedacht melodie voor 'Yes' op de fiets

Vanochtend live in Jan-Willem Start Op

De TopSong van deze week is in handen van Alain Clark. Vanochtend stond hij al vroeg op de bühne bij Jan-Willem Start Op om 'Yes' live te zingen.

De melodie voor zijn nieuwe single bedacht Alain Clark op de fiets, met zijn zoontje achterop. "Ik was mijn zoontje naar school aan het brengen. Toen had ik het liedje in mijn hoofd van 'I say yes, I say yes' en toen hoorde ik mijn zoontje achterop 'yeah, yeah, yeah' zingen", vertelt Alain in Jan-Willem Start Op.

Spannender dan normaal 

Het uitbrengen van nieuwe single in deze tijd was voor Alain Clark spannender dan normaal. "Ik heb een paar maanden even afstand genomen van muziek, om na te gaan wat ik nu eigenlijk wil maken en welke vibe ik wil neerzetten", vertelt hij. Daarna dook hij een paar maanden de studio in. "Maar niet met het uitzicht op dat ik straks ga touren, dus al dat gewicht komt op dat liedje te liggen. Maar ik wilde nou juist dat het licht voelde. Nou dankjulliewel, daar hebben jullie voor gezorgd met de TopSong." 

​Check zijn live optreden hieronder: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties