Wie is toch die Jip die Racoon bezingt?

Bart legt het in Jan-Willem Start Op uit

De mannen van Racoon speelden 'Hee Joh Jip' vanochtend live in Jan-Willem Start Op. Ook onthulden ze meteen wie toch die Jip is, die ze in het nummer toezingen. "Iedereen kent Jip", legt zanger Bart uit.

Het nieuwe Nederlandstalige album van Racoon is ondertussen het best bewaarde geheim van Zeeland. De plaat ligt al 1,5 jaar in de kluis en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. "We hebben er weer eentje bijgelegd ook", vertelt zanger Bart. "Een singletje, die is nog niet helemaal af." De band zal het nieuwe album pas releasen op het moment dat ze ook weer live kunnen optreden. 

Iedereen kent Jip 

Single voor single wordt er wel steeds een beetje meer bekend over de nieuwe plaat van Racoon. De derde release is 'Hee Joh Jip', een nummer dat gaat over Jip, die vrij bekend is volgens Bart. “Iedereen kent Jip. Die zit ook een beetje in jezelf elke keer dat je hartje gebroken is. Die zit in je familie, in je gezin, in je vriendengroep. Iedereen kent wel een Jip die er achter moet komen dat er aan het einde van de regenboog een pot met goud staat", legt hij uit. 

Vanochtend live op de bühne bij Jan-Willem Start Op: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties