Tim Dawn live met 'To Love Somebody'

Vanochtend in Jan-Willem Start Op

Tim Dawn was vanochtend extra vroeg op. Niet geheel zonder reden, hij speelde z'n succesvolle Bee Gees cover live op de bühne van Jan-Willem Start Op.

Op 14 juli 1967 brachten de Bee Gees hun allereerste album uit, met daarop de ontroerende ballad 'To Love Somebody'. Een nummer dat je ongetwijfeld kunt dromen als je de afgelopen weken televisie hebt gekeken. Na Nina Simone, Janis Joplin en Tom Jones heeft nu ook Tim Dawn - met succes - het nummer gecoverd, speciaal voor een bekende supermarktreclame. 

Nog ontroerender en mooier

Daarmee treedt Tim Dawn in de voetsporen van Hannah Mae en Joe Buck. Die  'Back To You' en 'The Way You Take Time' zongen voor campagnes van dezelfde supermarktketen. "Het was natuurlijk een vurige wens om zo'n mooie commercial van muziek te mogen voorzien, maar ik werd inderdaad benaderd of ik dit liedje wilde zingen. En ik vond het heel mooi. Toen had ik de reclame nog niet eens gezien, maar die is nog ontroerender en mooier", vertelt Tim Dawn. 

​Check hieronder zijn optreden: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties