Jan-Willem had een Zoom-sessie met Bruce Springsteen!

Op welke luisteraarsvraag Bruce uiteindelijk antwoord gaf?

Een jongensdroom werd werkelijkheid. Jan-Willem had gisteren een Zoom-sessie met Bruce Springsteen! Daar zaten wat haken en ogen aan, maar... er werd wel één vraag van een NPO Radio 2 luisteraar beantwoord!

Bruce veel spiritueler dan gedacht

Aan de Zoom-sessie zaten wat voorwaarden, zo mocht Jan-Willem zelf niets zeggen, maar dat maakte het niet minder leuk. Vanuit zijn thuisstudio vertelde Bruce honderduit en ontdekte Jan-Willem zelfs nog nieuwe dingen. "Bruce is veel spiritiueler dan ik dacht", legt Jan-Willem uit. "Hij vertelde: 'Als ik een gitaar vastpak, dan weet ik gewoon, die gitaar heeft een liedje dat geschreven moet worden.' Dus het is belangrijk om in contact te komen met die ziel van die gitaar en dan komt het nummer vanzelf." 

Antwoord op een luisteraarsvraag

Omdat de Zoom-sessie wel wat haken en ogen had, bedacht Jan-Willem vorige week dat het leuk was om luisteraars vragen in te laten sturen. Die vragen selecteerde de moderator en één vraag heeft de Zoom-sessie gehaald. Jan-Willem en Jeroen belden deze luisteraar vanochtend op om 'm te feliciteren. 

Check het fragment hieronder: Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties