Lucas Hamming maakt indruk met nieuwe single

'Falling'

Lucas Hamming is terug met nieuwe muziek! Vorige week primeurde hij 'Falling' in Jan-Willem Start Op en vanochtend speelde hij zijn nieuwe single live in de ochtendshow.

Lucas nam afgelopen tijd even een uitstapje van zijn Rock 'n Roll carrière. Zo deed hij mee aan het tv-programma Maestro, en kwam hij hier ook nog eens als beste dirigent uit de bus. Daarnaast speelde hij Judas in The Passion. "Ik ben altijd wel zanger gebleven. Dat is het mooie van die projecten, dat ze allemaal muzikaal zijn", legt Lucas uit. "Maar nu leggen we de focus weer op muziek." 

Om die focus terug te krijgen kneep Lucas nog voor de coronacrisis uitbrak ertussenuit. Naar Bali, waar hij in een boomhut werkte aan zijn nieuwe plaat. Eén van de liedjes die schreef was 'Falling'. De nieuwe single die hij vorige week al in Jan-Willem Start Op primeurde. 

Vanochtend speelde hij Falling live: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties