"Onderschat dit niet, dit is onvoorstelbaar"

Oud-voetballer Henk de Haan laaiend enthousiast

Het gesprek van de dag is natuurlijk de bijzondere comeback van Arjen Robben. Dit weekend werd bekend dat Arjen Robben, de man van glas, binnenkort zijn rentree hoopt te maken bij FC Groningen. Heel bijzonder, volgens oud-voetballer Henk de Haan: "Onderschat dit niet, dit is onvoorstelbaar."

Henk de Haan speelde zelf tussen 1982 en 1984 zo'n 25 wedstrijden voor FC Groningen in de Eredivisie en is laaiend enthousiast over de rentree van Arjen Robben. "Onderschat dit niet", drukt hij Jan-Willem en Jeroen op het hart. "Ik had gedacht dat hij nooit meer zou voetballen, hij heeft zoveel bereikt. Wat een wereldcarrière die man heeft gehad. Hoe groot ben je dan als je gewoon weer terugkomt naar FC Groningen." 

De rentree van Arjen Robben is volgens hem niet alleen voor Groningers fantastisch nieuws. "Voor alle voetbalsupporters in heel Nederland", vertelt Henk de Haan. "We willen allemaal Robben weer zien en hij komt gewoon naar ons toe. Dat is ongelofelijk." 

Check hieronder het hele gesprek: Foto omslag: ANP/EPA 

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties