Nieuwe single Caro Emerald, zelfde gouden formule

'Wake Up Romeo'

Na drie jaar is er eindelijk weer nieuwe muziek van Caro Emerald! Vandaag kwam haar single 'Wake Up Romeo' uit. Die stelt niet teleur en heeft weer die échte Caro Emerald sound. "Ik word er wel blij van", vertelt de zangeres in Jan-Willem Start Op.

'MO x Caro Emerald' was het laatste album dat ze uitbracht, in 2017. In tussentijd heeft Caro Emerald niet stilgezeten. "Ik ben in de afgelopen jaren vooral heel erg bezig geweest met live spelen", legt ze uit. "Dat is gewoon echt super leuk. Ik heb heel veel getourd, door Engeland en Oost-Europa." 

Haar nieuwe single is door hetzelfde gouden trio gemaakt als de vorige Caro Emerald nummers. Dat is ook goed te horen. Bij de eerste tonen weet je meteen dat dit een Caro Emerald nummer is. "Het is denk ik voor iedereen heel herkenbaar", vertelt de zangeres over 'Wake Up Romeo'. "Het gaat over een relatie die een beetje ingekakt is en daar moet weer wat sjeu in komen." 

Check het hele gesprek hieronder: Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties