Alles klopte toen Jett Rebel met Hall & Oates aan de slag ging

"Droom die uitkomt"

"Ik vind het nog steeds raar om over te praten", vertelt Jett Rebel. Vanochtend hadden Jan-Willem en Jeroen hem zomaar aan de lijn. Een goed moment, natuurlijk, om Jett Rebel álles te vragen over zijn samenwerking met poplegendes Hall & Oates.

Als Jett Rebel niet zo van North Sea Jazz hield, was deze samenwerking er misschien helemaal niet gekomen. Daar heeft hij Hall & Oates namelijk ontmoet. Wat hij overigens best wel spannend vond. "Ik ben best wel een verlegen gast, eigenlijk. Ondanks dat ik er zo stoer uitzie", vertelt Jett Rebel.

Een vriend van Jett Rebel moedigde hem aan om Daryl Hall en John Oates aan te spreken, backstage bij North Sea Jazz. Wat hij toen niet wist, was dat dit het prille begin zou zijn van een legendarische samenwerking. Een aantal mailtjes en wat muziek later, besloot Daryl namelijk dat het wel goed zat en stapte hij in het vliegtuig. "Toen is hij naar mijn huis gekomen ergens in de polder, in het bos. En gingen we gewoon aan de slag", vertelt Jett Rebel.  

​Beluister hieronder het hele gesprek:  Foto omslag: Bullet-Ray

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties