Zingen van 'Soldier On' werkt helend voor Marcel van DI-RECT

Live in Jan-Willem Start Op!

DI-RECT bezorgde kippenvel vanochtend in Jan-Willem Start Op! Ze speelden een prachtige live versie van 'Soldier On'. Een speciale single, vooral voor zanger Marcel. "Het zingen werkt helend", legt hij uit.

Marcel vond het fijn dat Jan-Willem hem vanochtend vroeg eens uit te wijden over de single. De plekken waar ze tot dusver waren geweest wilden het vooral gezellig houden. "Deze track is voor mij sowieso bijzonder", vertelt Marcel. "We staan bekend als een band die graag feest maakt, maar het is ook altijd heel erg mooi om datzelfde podium te gebruiken om je pijn te bezingen." 

"Iedereen draagt zijn kruis en zijn eigen bagage met zich mee", legt de zanger uit. Voor iedereen resoneert 'Soldier On' daarom volgens hem op heel veel lagen. "Voor mij werkt het helend om dit te zingen. Het gevoel dat dat er ook mag zijn, tussen alle gezelligheid." 

Check hier de fantastische live versie van 'Soldier On': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties