Glen Faria speelt TopSong live

'Hoe Weet Je Dat'

Na alle hits die hij schreef heeft Glen Faria eindelijk een TopSong op zijn eigen naam staan. "Ik moet je eerlijk zeggen, ik was wel een beetje emotioneel toen ik het hoorde", vertelt hij. Vanochtend zong hij 'Hoe Weet Je Dat' live in Jan-Willem Start Op.

'Gebeurde gewoon'

Van de monsterhit 'Duurt Te Lang' van Davina Michelle tot het immens populaire 'Zij Weet Het' van Tino Martin. Glen Faria heeft heel wat hits geschreven. En nu dan eindelijk ook eentje op zijn eigen naam: 'Hoe Weet Je Dat'. Hij schreef dit nummer op dezelfde manier als 'Duurt Te Lang'. "Het gebeurde gewoon", vertelt Glen. "Ik ging er niet voor zitten om dat te proberen te schrijven." 

Maakt veel indruk 

Zijn single 'Hoe Weet Je Dat' is autobiografisch én het themalied voor Stichting Het Vergeten Kind. Het nummer maakt veel indruk. Ook op de broer van Glen Faria, die onlangs overleed. "Het laatste moment dat ik met hem was, heb ik een aantal liedjes voor  hem afgespeeld. En hij vond dit wel heel vet", vertelt Glen. 

Check zijn live-optreden hieronder: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties