Racoon met TopSong op het livepodium

'Het Is Al Laat Toch'

Hoog bezoek op het livepodium van Jan-Willem Start Op! vanochtend. TopSong-houder Racoon kwam in alle vroegte naar de studio om hun nieuwe single 'Het Is Al Laat Toch' te spelen.

Nederlandstalig? Nee!

Die nieuwe single had trouwens nog wel wat voeten in de aarde. Zanger Bart was er stellig van overtuigd dat hij over wilde gaan op Nederlandstalige muziek na het succes van 'Oceaan', maar de rest van de band was niet zo'n fan van dat idee. "In het begin dacht ik: 'Serieus, moeten we dat nu echt gaan doen?! Kom aan! Nederlands? Nee, gaan we niet doen. Racoon is Engelstalig en dat blijft zo. Punt'", vertelt gitarist Dennis. 

Het Is Al Laat Toch

Dennis was daar echter vrij snel overheen, nadat Bart echt goed uitlegde wat hij nu precies wilde doen. Gelukkig maar, anders was de TopSong 'Het Is Al Laat Toch' er nooit gekomen. Het nummer schreven ze in een uitzending van De Wereld Draait Door over het televisieprogramma 'First Dates'. Die snelle schrijfsessie pakte eigenlijk zo goed uit, dat Racoon er een single van besloot te maken.

Check hieronder hun live optreden: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties