Vandaag start een ludieke koala noodhulpactie

WNF & Zapp Your Life slaan de handen ineen

Australiƫ wordt nog steeds geteisterd door de bosbranden. Niet alleen mensen moeten hun huis en haard verlaten, ook de koala is zijn thuis kwijt. Vandaag start er een ludieke noodhulpactie om de diertje te helpen.

Vastklampen 

De S.O.S. Koala actie is bedacht door het Wereld Natuur Fonds en Zapp Your Planet en heeft alles met bomen te maken. Die zijn voor de koala namelijk heel belangrijk. Tijdens de ludieke actie verplaatsen ze zich dan ook even in de koala en klampen ze zich zo lang mogelijk vast aan een boom. Per seconde laten ze zich sponseren, want aan zo'n boom vastklampen is dus best zwaar. 

Actie steunen?

Met het opgehaalde geld gaat het Wereld Natuur Fonds eerst de dieren die de brand overleefd hebben verzorgen. Ze gaan reddingsteams inschakelen voor de gebieden waar er nog brand is en kijken daarna wat er nog moet gebeuren om het gebied te herstellen. Vind je dit nu een goed doel en wil je het graag steunen? Dat kan via deze link: https://rangers.wwf.nl/actie/soskoala.

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties