Wat je van het protest van boeren en bouwers kunt verwachten

"Aantal langzaamaanacties op de planning"

Het belooft een drukke ochtendspits te worden. De bouwers en boeren voeren vandaag opnieuw actie tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Op zeven verschillende locaties in Nederland zullen ze met 'langzaamaanacties' aandacht vragen. Wat je kunt verwachten?

Boeren en bouwers

Shovels, kraanwagens én trekkers: je kunt het vanochtend allemaal tegenkomen op de weg. Nadat de boeren en het kabinet gisteren tóch niet tot een deal zijn gekomen, zullen de boeren zich vandaag bij het geplande bouwprotest voegen. Jacco van den Berg van Bouw in Verzet weet er het fijne van en daarom belden Jan-Willem en Jeroen hem vanochtend in Jan-Willem Start Op! 

Zeven locaties

"Er zijn een aantal langzaamaanacties op de planning, op zeven verschillende locaties in Nederland", legt Jacco uit. Dat zijn als volgt: Alkmaar, Berkel en Rodenrijs, Tilburg, Helmond, Born, Apeldoorn en Assen. Dit doen de bouwers en boeren om aandacht te vragen. "Dat lukt nu al aardig." 

​Check hieronder het hele gesprek: Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties