Heidi startte inzamelingsactie voor slachtoffers explosie Coevorden

"Inmiddels staat de teller al op 4300 euro"

Het verschrikkelijke nieuws van de explosie in Coevorden raakte veel mensen. Ook mede-inwoner Heidi Assen. Zij kent de slachtoffers niet, maar besloot wél een inzamelingsactie te staren.

Verwoestende explosie 

Dit weekend verwoeste een explosie een grillroom in Coevorden. De 5-jarige zoon van de eigenaar raakte bekneld onder het puin en kon pas na uren worden gered. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht en heeft inmiddels de intensive care verlaten. 

Bijzondere actie

De hele gemeenschap in Coevorden is opgeschrikt door de explosie en leeft mee met de familie. Ook Heidi, die de slachtoffers persoonlijk niet kent. "Ik dacht: 'Ik kan misschien iets betekenen voor die mensen, laat ik een poging doen om geld in te zamelen", vertelt Heidi vanochtend in Jan-Willem Start Op! Ze startte een online inzamelingsactie en heeft op dit moment al 4.300 euro opgehaald. 

​Luister hieronder het hele gesprek: 

Weldoener Heidi houdt inzamelingsactie voor slachtoffers explosie Coevorden


Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties