Waarom viert Guus Meeuwis zijn jubileum in New York?

In 2020 zit hij al 25 jaar in het vak

Guus Meeuwis is al zo lang we ons kunnen herinneren te horen op de radio. Volgend jaar viert hij zijn jubileum en dat gaat hij groots doen. Namelijk: in New York!

Waarom New York? 

Waarom Guus ervoor heeft gekozen om dit zo verweg te vieren? Dat heeft er vooral mee te maken dat hij al eens eerder in Londen en Parijs heeft opgetreden. "De vraag was al heel snel: 'Wat dan nu?' Er was stiekem eentje die ik nog wilde toevoegen aan het lijstje. En wat klinkt er mooier dan Londen, Parijs, New York?", vertelt Guus.

Nieuwe plaat en meer...

Naast het concert in New York heeft Guus Meeuwis nog meer op de planning staan om zijn jubilieum te vieren. "In November ga ik met een grote groep vrienden die ik in de loop der tijd heb leren kennen me terugtrekken. Dan gaan we daar een nieuwe plaat maken", legt Guus uit. "En er komen eigenlijk nog veel meer leuke dingen aan, maar die ga ik nu in dit jaar één voor één vertellen." 

Check het hele gesprek met Guus hieronder: Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties