Proef uit de kleren voor bedrijfskleding 'faliekant mislukt'

"Dit hadden we nooit zo moeten vragen"

Het meest opmerkelijke nieuws van vandaag: medewerkers van de Albert Heijn moesten uit de kleren voor bedrijfskleding. Dit was onderdeel van een pilot, die 'faliekant mislukt is', zo vertelt Ronald van der Aart van Albert Heijn in Jan-Willem Start Op!

De pilot bleef niet onopgemerkt en zorgde voor veel commotie. Inmiddels is Albert Heijn er daarom ook mee gestopt. "Dit hadden we nooit zo moeten vragen en dat spijt ons ook naar de medewerkers toe", geeft Ronald van der Aart toe. Ze hadden de pilot gestart om van 100.000 medewerkers heel snel en foutloos hun maten te laten doorgeven voor het nieuwe kledingpakket. 

Een aantal medewerkers hebben al foto's gemaakt, omdat ze dachten anders geen nieuwe bedrijfskleding te krijgen. Wat er met de foto's gaat gebeuren? "We gaan natuurlijk zorgen dat die foto's verdwijnen, dat ze niet gebruikt worden", legt Ronald van der Aart over. 

​Check hieronder het hele gesprek: 

Proef uit de kleren voor nieuwe bedrijfskleding Albert Heijn 'faliekant mislukt'


Foto: Franklin Heijnen 

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties