DeWolff speelt single voor het eerst live

'It Ain't Easy'

DeWolff staat al een tijdje op Roodbeens Radar met hun single 'It Ain't Easy' en vanochtend speelden ze 'm live in Jan-Willem Start Op!

Deze geweldige single is de voorloper op een mooi project genaamd 'Tascam Tapes'. DeWolff nam namelijk een heel album op op een oude cassette recorder terwijl ze aan het touren waren. Dat zorgde ervoor dat ze heel gelimiteerd waren in hun opties, maar dat vonden ze juist fijn. "We zijn altijd wel een beetje van onszelf beperkingen opleggen", legt zanger Pablo van de Poel uit. "Als je alle techniek voor handen hebt, dan is het eigenlijk ook een beetje saai. Net als dat je een schilderij laat maken door een robot. Dan is het ook niet interessant, want dan is het perfect."

Tot gisteren had de band de single nog nooit live gespeeld. "We hebben hem maar twee keer gespeeld",vertelt Pablo. De eerste keer was toen ze hem doornamen, de tweede keer toen ze de single opnamen. 

Check hieronder hoe 'It Ain't Easy' live klonk: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties