Amateurspits Philippe Hes gaat zeker in op aanbod Zlatan

De spits ging viral na twintig doelpuntloze wedstrijden

De man van de dag is amateurspits Philippe Hes, die sinds gisteravond viral gaat. Na twintig doelpuntloze wedstrijden ontving hij videoboodschappen van o.a. Zlatan, Ronald de Boer en Max Verstappen.

De spits van voetbalclub AFC heeft in twintig wedstrijden nog geen doelpunten gescoord. "Ik sta zeker niet onterecht in de spits, maar ik heb een wat mager seizoen inderdaad", legt Philippe Hes uit. Zijn doelpuntloze seizoen bleef niet geheel onopgemerkt. Zo kreeg hij onder andere van Ronald de Boer een videoboodschap om hem een hart onder de riem te steken. 

"Ik moest er erg om lachen", vertelt Philippe. Hoe Zlatan, Ronald de Boer en Max Verstappen van het verhaal van Philippe af wisten? Dat heeft Philippe allemaal te danken aan zijn team. "Die hebben er een dagtaak aan inmiddels om al die filmpjes te regelen. Dat is niet normaal", lacht hij. 

Check hieronder het hele fragment: Foto omslag: screenshot Instagram 

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties