Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Gouden plaat alsnog grote verrassing voor Krezip

  1. Nieuwschevron right
  2. Gouden plaat alsnog grote verrassing voor Krezip

Het was feest gisteren voor Krezip! Ze ontvingen een gouden plaat voor hun single 'Lost Without You'. En die kwam alsnog als een grote verrassing.

Tijdens een interview werd Krezip gisteren verrast met het mooie nieuws. "Het was een beetje een raar interview met van die vragen waarvan je denkt: 'Oké, het zal wel'", vertelt Jacqueline. Tijdens het interview kwamen plots al hun kinderen binnenlopen, met de platen en een confetti kanon. "Het was echt één groot feest", legt ze uit.

Krezip ontvangt de gouden plaat omdat 'Lost Without You' meer dan 6 miljoen keer gestreamed is. Die streams houdt Jacqueline wel eningszins bij, maar de gouden plaat kwam toch als een grote verrassing. "Ik weet dat niet precies meer, want het is allemaal zo veranderd", legt ze uit. "Er zitten ook nog buitenlandse streams bij, dus het betekent niet dat je als je 6 miljoen streams hebt, je ook meteen goud hebt in Nederland. Maar je denkt 'Oh wie weet zitten we er bijna bij in de buurt', maar het was nog wel een hele grote verrassing met het confetti kanon."

Check hieronder het hele gesprek:

Ster advertentie
Ster advertentie