Dag 2 met de ochtendshow in de Stembus
van Scheveningen naar Leiden

05 december 2018 14:30

Het alweer tijd voor de tweede ochtendshow vanuit de Top 2000 Stembus! We pakken het stokje over van Wouter en Frank die zijn geëindigd in Scheveningen.


We vertrekken vroeg vanuit Scheveningen om op tijd onze eerste tussenstop te kunnen maken in Leiderdorp. Daar wachten luisteraars Maurice en Mandy ons op met een hele stapel stemlijstjes. Vervolgens scheuren we door naar Leiden waar we ook het lijstje van Nicola ophalen. In verband met twee kleine kinderen kan ze niet naar de bus toekomen, dus dan komen wij gewoon naar haar! We eindigen op Leiden CS waar we welkom worden geheten door de Wethouder van Cultuur van Leiden, en door Alain Clark die twee prachtige nummers speelt. 

Check het hele videoverslag hier! Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Mocht je nog suggesties nodig hebben voor je Top 2000 Stemlijstje, dan is deze van Alain Clark misschien nog een goeie tip! Hij speelde hem live bij de Stembus in Leiden. 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Delen

Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties