Martine ten Klooster

Zaterdagochtend en zondagavond met Martine ten Klooster

Martine presenteert ‘Martine in de morgen’ op zaterdagochtend van 04:00 uur tot 07:00 uur en ‘De Kloosteravond’ op zondag van 22:00 uur tot 00:00 uur.

Martine ten Klooster is geboren op 5 december. Tijdens haar studie Journalistiek werkte ze voor Xnoizz, NEO en EO-Jongeren. Met het diploma op zak ging ze aan de slag bij BEAM Radio en in 2015 startte zij fulltime bij EO als radioredacteur op NPO Radio 5 en later ook voor NPO Radio 2.

In 2016 komt Martine in dienst van de Evangelische Omroep. waar ze in de eerste jaren aan de slag gaat als redacteur, producer en als sidekick bij het NPO Radio 2-programma ‘Thank God It’s Sunday’. Ondertussen is ze zelf wekelijks te horen op KX Radio, het opleidingsstation voor nieuw radiotalent. Na wat invalbeurten op de zondagavond bij Radio 2 neemt ze in oktober 2020 de presentatie van ‘Thank God It’s Sunday’ over van Henk van Steeg. Vanaf januari 2021 is de programmatitel aangepast op Martine: ‘De Kloosteravond’.

Recent presenteert Martine ‘Martine in de morgen’ op zaterdagochtend van 04:00 uur tot 07:00 uur en ‘De Kloosteravond’ op zondag van 22:00 uur tot 00:00 uur. Martine neemt met name op zaterdagochtend veel liedjes mee die diepe thema’s raken als angst, hoop, dood, leven, geloof en twijfel. In ‘Holy Hits de podcast’ neemt ze de tijd om deze muziek en zingeving uitgebreid te bespreken met Bert Bos en Matthijn Buwalda als gesprekspartners.

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties