Martine ten Klooster

Martine ten Klooster presenteert ‘Holy Hits’

Muziek vol zingeving, de nieuwste gospelhits en veelbelovende (nieuwe) artiesten.

OVER MARTINE TEN KLOOSTER
Martine ten Klooster is geboren op 5 december in Zwolle. Ze heeft de studie Journalistiek op de Christelijke Hogeschool Ede behaald. Tijdens haar studie werkt ze voor Xnoizz, NEO, EO-jongeren en BEAM. In 2015 start ze fulltime bij de Evangelische Omroep als radioredacteur bij NPO Radio 5, waarna ze in 2016 officieel in dienst komt.

EO-PROGRAMMA'S
In 2016 komt Martine in dienst van de Evangelische Omroep waar ze in de eerste jaren aan de slag gaat als redacteur, producer en als sidekick bij het radioprogramma ‘Thank God It’s Sunday’, dat elke zondagavond te horen is op Radio 2. In die tijd presenteert ze maandelijks de podcast ‘3FM Tussenuur’ en is ze wekelijks te horen op KX Radio, het opleidingsstation voor nieuw radiotalent.

Recente programma’s waarin Martine te horen is, zijn ‘Holy Hits’ op NPO Radio 2, 'Dit Is De Zondag' op NPO Radio 1 en in de podcasts ‘Holy Hits’ en ‘Het kan je buurman zijn’.

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties