Nieuws

Wil je met mij trouwen?

Peter is al een poosje samen met zijn vrouw Petra en is nog steeds gek op haar. Alleen baalt hij ervan dat hij haar nooit officieel ten huwelijk heeft gevraagd. Tijd om daar eens verandering in te brengen!

Een Spa-nnende verrassing!

Raymond wil zijn vrouw Josine graag verrassen omdat zij weinig tijd voor zichzelf heeft door de intensieve zorg van hun zoontje. Daarbovenop kreeg ze in september ook nog eens een auto-ongeluk waar ze nog steeds last van heeft. Reden te meer om haar eens lekker te laten relaxen! Maar krijgen we haar wel mee? Spa-nnend!

Een caloriearme verrassing!

Angelique viel recent maar liefst 20 kilo af door caloriearm te eten. Haar man Raymond at zonder te klagen gewoon met haar mee. Om hem te bedanken wilde ze hem daarom verrassen met een culinair caloriearm etentje, gewoon bij hen thuis!

Marijn heeft maar één wens...

Marijn heeft maar 1 wens. Ze is nogal fan van auto's en dan speciaal van 1 hele bijzondere. Namelijk de Ford Mustang! Haar droom is dan ook van kinds af aan om hier een keer in te mogen rijden. Haar vriend Jelle vond het tijd om deze droom uit te laten komen, daarom schakelde hij de hulp in van de Hofleverancier!

Een bijzonder etentje!

Yvette haar grote passie is hardlopen. Helaas gaat dit niet meer zo goed als vroeger doordat zij last heeft van reuma. Haar vriend Walther verrast haar daarom tijdens een van haar vaste hardlooprondjes! 🎉

Geef je op voor een Blind date!

❤️**GEEF JE OP VOOR EEN BLIND DATE!**❤️

Een muzikale verrassing voor Ineke

Ineke heeft een zware tijd achter de rug. Daarom wilde zoon Thomas haar eens goed verrassen! Dat kwam helemaal goed want niemand minder dan Jack Poels (Rowwen Hèze) zat in het complot!

Linda's Liefdesbrieven

In 'Hofleverancier van de Liefde' leest Linda elke week JOUW liefdesbrief voor, speciaal voor jou en je geliefde! Wil jij ook jouw liefdesbrief op de radio horen? Mail hem dan naar hofleverancier@radio2.nl

Hilda verrast haar vriend!

Hilda wilde graag wat hulp bij het verrassen van haar vriend Eddy, aangezien ze het zelf nooit voor elkaar krijgt... Volgens mij is dat wel gelukt, want wat schreef ze een mooie brief voor hem! 💌

Linda's Liefdesbrieven

FACEBOOK

Laatste uitzending

Beluister nu de laatste uitzending

zondag 29 november 2020
12:00 - 14:00


Recente videofragmenten

Geen videofragmenten gevonden.