Nieuws

Verras jouw geliefde met Valentijnsdag in Hofleverancier van de Liefde❤️

Welke vrouw in jouw omgeving wil je laten weten dat ze heel bijzonder is? Welke man moet je nu écht eens vertellen dat je van hem houdt?

Emotionele verrassing voor vader 'Lo' die al heel lang in zelfisolatie zit

De vader van Eric en Rob zit vanwege zijn hoge leeftijd al heel lang in zelfisolatie. Hierdoor heeft hij helemaal niet zijn verjaardag kunnen vieren en heeft hij ook zijn vriendin al een hele poos niet gezien.

Een bijzonder cadeau voor pleegmoeder Liesbeth in Hofleverancier van de Liefde

Acht jaar geleden nam Liesbeth Marlon in huis als haar pleegdochter. Dat was niet altijd even makkelijk want Marlon was depressief en had daarom last van veel ups en downs. Maar in de downs wist Liesbeth haar er altijd doorheen te slepen en stond ze voor haar klaar. Marlon is haar pleegmoeder hier zo dankbaar voor dat zij haar graag een bijzonder cadeautje wil geven! ❤️

Een hele bijzondere trouwdag!

Wat een SUPER bijzondere verrassing was dit. Deze week verrasste ik Ivo en Jeanine op de dag dat ze gingen trouwen. Het was een dag met een lach en een traan. Jeanine en Ivo, heel veel geluk samen! ❤️

Jan krijgt een eigen Top 2000 café!

Jan is groot Top 2000 fan, alleen doordat hij bakker is kan hij nooit aanwezig zijn in het Top 2000 café. Hij staat rond die tijd van het jaar de hele dag oliebollen te bakken. Maarrr als hij niet naar het café kan komen, halen we het café toch naar hem toe?

Huwelijksjubileum kan helaas niet doorgaan

Sandra en René hadden een droomreis gepland voor hun 25-jarige huwelijksjubileum. Deze kon uiteraard niet doorgaan, dus zocht Sandra naar een alternatief om het alsnog te kunnen vieren. Daarom schakelde ze de hulp van de Hofleverancier in! ❤️

Wil je met mij trouwen?

Peter is al een poosje samen met zijn vrouw Petra en is nog steeds gek op haar. Alleen baalt hij ervan dat hij haar nooit officieel ten huwelijk heeft gevraagd. Tijd om daar eens verandering in te brengen!

Een Spa-nnende verrassing!

Raymond wil zijn vrouw Josine graag verrassen omdat zij weinig tijd voor zichzelf heeft door de intensieve zorg van hun zoontje. Daarbovenop kreeg ze in september ook nog eens een auto-ongeluk waar ze nog steeds last van heeft. Reden te meer om haar eens lekker te laten relaxen! Maar krijgen we haar wel mee? Spa-nnend!

Een caloriearme verrassing!

Angelique viel recent maar liefst 20 kilo af door caloriearm te eten. Haar man Raymond at zonder te klagen gewoon met haar mee. Om hem te bedanken wilde ze hem daarom verrassen met een culinair caloriearm etentje, gewoon bij hen thuis!

Linda's Liefdesbrieven

FACEBOOK

Laatste uitzending

Beluister nu de laatste uitzending

zondag 16 mei 2021
12:00 - 14:00