Davina Michelle is Ambassadeur van de Vrijheid

Gijs belt met Davina Michelle.

Davina Michelle vertelt Gijs wat het voor haar betekent om op 5 mei Ambassadeur voor de Vrijheid te zijn, laat haar nieuwe single 'Nobody Is Perfect' horen én vertelt haar fijnste guilty pleasure!

Is het niet gek om Ambassadeur van de Vrijheid te zijn in een jaar waarin we heel veel vrijheid hebben moeten inleveren?

"Ja, dat is inderdaad waarom ik de uitdaging dit jaar des te groter vond toen ik gevraagd werd. We zitten in een lockdown, zoals dat heet. Maar ik denk dat als we voorbij de lockdown kijken naar wat vrijheid echt betekent, dat is niet per se dat je na 9 uur opgesloten zit. Maar dat is ook de vrijheid dat je mag zijn wie je bent. En dan is vrijheid veel groter, dan betekent het veel meer. En ik hoop dat ik dat kan uitstralen."

Met Tino Martin en Jonna Fraser, de andere twee ambassadeurs, zou je de festivals afgaan. Je zat er natuurlijk ongelooflijk naar uit te kijken om met zo'n helikopter heen en weer te vliegen?

"Ja, ik had heel graag in de helikopter gewild!"

Hoe ga je dat nu doen dan?

"Nou, er wordt nu gewoon een super toffe livestream gedaan. Normaal heb je natuurlijk die bevrijdingsfestivals die door heel het land heen zijn. Nu gaan ze ook allemaal regionale livestreams doen. En Tino, Jonna en ik gaan als een soort van main-livestream overal oppoppen."

Dan zit je gewoon thuis?

"Ja precies! Ik zit gewoon in bad. Stream me maar overal heen, ik vind het wel best, haha!"

Luister hieronder het hele fragment terug: Gijs 2.0

Je hoort Gijs 2.0 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: KRO-NCRV

Oproep

BEAT THE MINUTE

Herken jij binnen een minuut alle hits?

Meld je aan

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties