René van Meurs mist het podium: 'Ik heb geen idee wanneer ik weer kan optreden'

Een nieuwe aflevering van podcast Staverman Stand-Up

In een nieuwe aflevering van podcast Staverman Stand-Up spreekt Gijs met comedian René van Meurs. Samen hebben ze het onder andere over het begin van zijn carrière.

"In 2007 werd ik lid van Comedytrain en toen heb ik heel veel opgetreden in Toomler. Aan het begin van je carrère sta je daar elke dinsdag- en woensdagavond voor heel weinig geld. Elke dinsdag en woensdag moest ik dus met de auto van Delft naar Amsterdam voor zes minuutjes optreden, maar het was fantastisch! Ik heb zoveel geleerd bij Comedytrain."

Ongemakkelijkheid

Als René een fragment uit zijn eigen show te horen krijgt, krijgt hij een ongemakkelijk gevoel. "Ik hoor aan mijzelf hoe ontzettend leuk ik dit vind. Ik hoor hoe erg ik mij op mijn gemak voel op dat podium, maar tegelijkertijd besef ik mij dat ik me al een jaar niet gedaan heb. En ik heb geen idee wanneer het wel weer kan. Dat is wat ik voel."

Beluister dan de hele aflevering hieronder:

Staverman Stand-Up met René van Meurs


Hoe te beluisteren?

Staverman Stand-Up is iedere vrijdag te beluisteren via de gratis NPO Radio 2 app en via jouw favoriete podcastplatform. Benieuwd naar meer podcasts? Check dan hier alle andere podcasts van NPO Radio 2!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Gijs 2.0

Je hoort Gijs 2.0 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: KRO-NCRV

Oproep

BEAT THE MINUTE

Herken jij binnen een minuut alle hits?

Meld je aan

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties