De Kluis: BØRNS - '10.000 Emerald Pools'

2015

Twee heren in Huize Ekdom vinden dit één van de lekkerste liedjes ooit. Geen hit? Dan uit De Kluis!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Hoe dieper in De Kluis, hoe beter de platen? Zo lijkt het wel, want bij de op één na laatste uitzending van Ekdom in de Ochtend, draaide Gerard BØRNS met '10.000 Emerald Pools'. Een van Gerards favoriete platen ooit! En nog helemaal niet zo oud.

Laatste favoriet

Toen Gerard in 2015 3FM verliet, was dit een van zijn laatste vrij keuzeplaatjes die hij helemaal grijsdraaide. Het heerlijk relaxte, betoverende '10.000 Emerald Pools' was niet van je radio te slaan, maar werd geen hitje.

Huize Ekdom

Wél een hit in Huize Ekdom. Het liedje ging namelijk mee op vakantie en terwijl Gerard met zijn familie rondreed in een zonovergoten Spanje, klonk het continu van de achterbank: 'ik wil '10.000 Emerald Pools'! Want niet alleen Gerard, ook zijn zoontje was gek van dit liedje. Zo vader, zo zoon. Beiden een hele goede muzieksmaak.

Je hoort deze band uit Michigan nooit meer! Dus als één na laatste Kluis-plaat: BØRNS.

>> Alle platen uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: BØRNS - '10.000 Emerald Pools'


DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties