De Kluis: The Time - 'The Bird'

1984

Een van de meest funky liedjes uit De Kluis ooit!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Er zijn bands die gewoon meer op de radio gedraaid moeten worden. Ongeacht of ze net op de radio zijn geweest. Ze moeten sowieso meer op de radio. The Time is er zo eentje. Gerard haalde dit ensemble al eens uit De Kluis, maar in de laatste week moest het toch echt nog een keer. Geniet van 'The Bird'!

Prince connection

The Time is een legendarische funkband waar Prince zich vakkundig tegenaan bemoeide als producer en muzikant. Dat deed 'ie dan wel onder een pseudoniem: The Company, Jamie Starr, The Starr... noem maar op. Ook was de band te zien in Purple Rain, waar ze de grote rivalen van Prince speelden.

Jam & Lewis

De band was ook gewoon heel goed en maakte hele goede platen. Zo kwamen Jimmy Jam en Terry Lewis voort uit dit collectief. Dat is een heel goed teken, want dat werden legendarische platenmakers.

Superfunky

Een van de lekkerste platen volgens Gerard is 'The Bird'. Dat werd niet zo'n grote hit in Nederland, maar altijd een favoriet gebleven in Huize Ekdom, omdat 'ie gewoon su-perfunky is. En dat is ook op de vroege morgen heel lekker.

>> Alle platen uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: The Time - 'The Bird'


DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties