De Kluis: Gabriella Cilmi - 'Sanctuary'

2008

Na de monsterhit kwam deze. Geen hit, maar wel een ongelooflijk lekker liedje.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.De zeroes zaten vol lekkere liedjes! Zo plofte in 2008 de single 'Sweet About Me' van Gabriella Cilmi op de mat bij Gerard. Dat was een heel leuk liedje, maar Gabriella had meer in haar mars, want eigenlijk vond Gerard haar single daarna nog veel leuker.

'Sweet About Me'

Ineens kende de hele wereld de 16-jarige Gabriella Cilmi dankzij 'Sweet About Me', want dat werd een wereldwijde monsterhit. Deze kwam van het succesvolle album Lessons To Be Learned, wat ook een herkenbaar stukje tekst was uit de hitsingle.

Make-over

Twee jaar daarna kwam het tweede album uit en toen had Gabriella een complete make-over ondergaan. Ze was ineens een kortharige, stoere, woman on a mission. Helaas wist ze niet meer het succes te behalen van haar debuut.

Past in elke playlist

De single die zich hiertussen afspeelde, is een beetje vergeten. Zonde, want 'Sanctuary' is heel relaxed en goed. Daarom staat 'ie bij Gerard in vrijwel elke playlist die hij samenstelt. Van zeroes-platen tot sunday morning chill, overal zit 'ie in, want hij kan altijd.

Maar één playlist ontbrak nog: De Kluis. Dus haalde Gerard 'm eruit en draaide eindelijk 'Sanctuary' weer eens op de radio. Mooi, man!

>> Alle platen uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Gabriella Cilmi - 'Sanctuary'


DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties