Beluister hier de nieuwe single van de Backstreet Boys
Eigenlijk best leuk!

17 mei 2018 06:36

Backstreet's back! Voor het eerst in vijf jaar komt de groep met een nieuwe single. Check 'm!


Ja, dit is 'm! Voor het eerst in zo'n vijf jaar komen de Backstreet Boys (of eigenlijk inmiddels meer de Backstreet Men) met een nieuwe plaat! Eerder deze week kondigden ze hun comeback aan en nu is 'Don't Go Breaking My Heart' te beluisteren. Ga je gang...

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.De mannen maakten dus een plaat die wel lekker boyband is, maar ook helemaal van nu. Prima comeback na jaren. De band heeft aangekondigd later in het jaar met een volledig album te komen. En hoewel het natuurlijk helemaal niet credible is, moeten we toch toegeven dat we daar megaveel zin in hebben.

Backstreet live

Vorig jaar begon de band aan een "residency" in Las Vegas, wat zoveel betekent als een vaste plaats voor optredens waar fans avond na avond kunnen genieten van de Backstreet Boys. Ze nemen even een pauze, maar in juli komen ze weer terug in Vegas om nog een keer aan zo'n concertreeks te beginnen.


"Toen luisterde ik hem nog een keer en toen dacht ik, ja, het is gewoon een heerlijk nummer."


- Backstreet Boys-superfan Danique LeysnerSuperfan Danique blijft fan

Gerard kon maar één iemand bellen op die vroege morgen van release: superfan Danique. Eerder in de week sprak hij haar al even en nu de single uit is, is ze nog net zo fan van de heren. Zeker na een tweede luisterbeurt bevalt 'ie heel goed.


Nieuwe single Backstreet Boys is uit! Superfan Danique vindt hem fantastisch


Delen

Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Dineke 18 mei 2018 - 01:41 uur

Heeelijk nummer. Nieuw, fris, lekkee ritme. Mooie stemmen ook. Ik ben voor