De Kluis: Harvey Mason - 'Till You Take My Love'
1977

13 maart 2018 11:30

Soulvol, funky, eigenlijk zijn er niet meer ingrediënten nodig voor een lekkere Kluis-plaat.


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Drummers zijn over het algemeen niet de meest opvallende bandleden. Maar niet in het geval van Harvey Mason: een legendarische muzikant achter de drums. Gerard haalde van deze grootheid 'Till You Take My Love' uit De Kluis.

Succesvol

Harvey speelde mee met heel veel grootheden uit de bizz als sessiemuzikant. Denk aan Frank Sinatra, Notorious BIG en Herbie Hancock, maar ook Barbra Streisand. Ondertussen drumde hij ook in de band Fourplay. Allemaal succesvol, allemaal met te gekke drumlijnen.

Sterrencast

Maar ook solo ging het lekker en hij maakte zo twee funky-soulplaten, waarvan Funk In A Mason Jar Gerards favoriet is. Hierop stond onder meer deze Kluis-plaat, 'Till You Take My Love', waarop Ray Parker, David Foster, de blazerssectie van The Tower of Power én Merry Clayton (van 'Gimme Shelter' van The Stones) meedoen. Da's een behoorlijke sterrencast!

>> Alle liedjes uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Harvey Mason - 'Till You Take My Love'

Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties