My Indigo live terug bij Ekdom in de Ochtend
En wat een bloedmooie cover!

12 maart 2018 11:43

Sharon den Adel is altijd welkom bij Gerard in de show. En wat was ze weer goed!


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Een paar maandjes geleden kwam Sharon den Adel van Within Temptation met een soloproject en een te gekke single. Allebei onder dezelfde titel: 'My Indigo'. Natuurlijk kwam ze die single live doen en beloofde met meer werk te komen.

Meer nieuw werk

Nou, goed nieuws: dat werk is er! 'Crash and Burn' gaat verder waar 'My Indigo' stopte. Zelfde stijl, zelfde fantastische stem, maar een hagelnieuw liedje.

My Indigo (Sharon den Adel) heeft een Grease-plaat als lucky charm


Maar waarom had die stoere Sharon in hemelsnaam een LP van Grease mee? Het bleek haar lucky charm te zijn. Omdat het toch wat spannend was zo op de vroege ochtend, kon ze wel een beetje geluk gebruiken. Of het door de plaat kwam of niet... het klonk in elk geval fantastisch!

'Desperado' cover

Wat bleek ook... Sharon heeft 'iets' met 'Desperado' van The Eagles. Ook wel gewoon een hele mooie plaat en als hij uitgevoerd wordt door My Indigo helemaal. Check 'm!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Delen

Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Paul zwetsloot 12 maart 2018 - 20:14 uur

Ik wil graag de cover van desperado nog eens terug luisteren. Wat blijkt? Wegens auteursrechten kan deze niet bekeken en belangrijker: beluisterd worden. Wat zonde, zeldzaam mooi!!!