De Kluis: George Michael - 'Something To Save'




1990

12 oktober 2017 07:31

Er komt een nieuwe versie uit. Leuk, maar Gerard heeft altijd al gehouden van Listen Without Prejudice van George Michael en dit liedje in het bijzonder.




Uiteraard moest George Michael een keer uit De Kluis bij Gerards Hall of Fame-week vanuit Londen. Hij nam er een hoop op, woonde er en overleed er. Hij koos een albumtrack die je dus nooit op de radio hoort, maar zó mooi is! Geniet van 'Something To Save'.

Listen Without Prejudice

Op 20 oktober komt het album Listen Without Prejudice, Vol. 1 opnieuw uit met allerlei extra's en toeters en bellen. Gerard kijkt er naar uit, want hij vond de 'gewone' versie al prachtig. Daarbij komt ook een docu uit over George waar hij zelf tot vlak voor zijn overlijden aan meewerkte. Gerard wil het allemaal weten!

'Something To Save'

Terug naar de muziek. Listen Without Predjudice, Vol. 1 staat vol met singles, allemaal succesvol. Maar de albumtracks zijn ook werkelijk prachtig. 'Something To Save' is een van Gerards favorieten en daarom was 'ie helemaal blij toen hij hem eindelijk uit De Kluis mocht halen.

>> Alle liedjes uit De Kluis

De Kluis: George Michael - 'Something To Save'





Oproep


Dr. Pop

Geef je op voor Dr. Pop en wie weet beantwoordt Gerard Ekdom jóuw muzikale vraag

Stel je vraag


Laat een reactie achter




Plaats reactie



0 Reacties