Miss Montreal weer steengoed bij Ekdom in de Ochtend

En een te gekke cover

De Topsong live. Da's altijd een momentje en met Miss Montreal weet je dat dat supergoed was!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Weer Miss Montreal in de studio! Da's altijd feest! Aanleiding nu is die fantastische NPO Radio 2 Topsong die je al de hele week hoort, want we krijgen voorlopig echt geen genoeg van 'A Million Ways'. Dus mocht Sanne Hans dat met band op een grijze woensdagmorgen live komen laten horen bij Gerard in de show.

En dat was te gek!

Miss Montreal schreef nieuwe liedjes in Portugal, maar dat ging niet over rozen. Sanne en Portugal z


En er komt nog meer moois aan van Miss Montreal, ook al gingen de opnames van haar nieuwste liedjes niet over rozen. Ze ging namelijk naar Portugal om alles op tape te zetten. Superrelaxed, zou je zeggen, maar niet als je daar vervolgens een heftige buikgriep oploopt. Portugal en Sanne blijken niet een hele goede match. Gelukkig hoor je daar niks van, want alles klinkt gewoon te gek.

Helden van de Top 2000

Op 8 december is Miss Montreal een van die grote sterren op de line-up van Helden van de Top 2000 in AFAS live. Daar speelt ze liedjes van haar grote helden, waaronder... verrassing! Bon Jovi! Een van zijn grootste klassiekers is 'Bed of Roses' en daar gaf Sanne alvast een voorproefje op bij Ekdom in de Ochtend.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.
Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   JP 22 september 2017 - 14:49 uur

Geweldig gezongen en gespeeld- doet niet onder voor een buitenlandse band.