The Roast van Irene Moors
Een ode vol beledigingen

26 augustus 2016 09:45

Irene Moors durfde het aan en kreeg een ode vol beledigingen naar haar hoofd geslingerd door Martijn Koning. Raak, pijnlijk, lief en vooral heel grappig!
Eerder deze week wilde Gerard Ekdom het BBQ'en net even wat verder trekken dan normaal, want inmiddels heeft hij alles wel een keer op het rooster boven de hete kolen gelegd. Letterlijk mensen erop, gaat hem dan weer te ver, maar een figuurlijke 'roast' is helemaal oké.

Martijn Koning wil wel roasten

Daarom riep hij de hulp in van comedian Martijn Koning, met wie hij een liefde voor 'The Roast' deelt. Een beproefd concept uit Amerika, waar een bekende grootheid wordt geëerd door een hele lading grappige, rake beledigingen over hem of haar uit te storten. Het is inmiddels echt een eer als je daarvoor gevraagd wordt.

Gerard zou Gerard niet zijn als hij daar geen letterlijke BBQ met Leonard Elenbaas bij geregeld had. Als goedmakertje.

Irene Moors wilde wel geroast worden

Het bleek dat Irene Moors het wel aankon om op de spreekwoordelijke grill gegooid te worden. Ze legde haar lot een paar minuten in de handen van Martijn Koning die de vinger eerst bij Gerard (dat hoort erbij, de host is ook aan de beurt) en daarna bij Irene op de zere plek legde. Check The Roast hieronder of bovenaan in het filmpje!

The Roast van Irene Moors


Na "afwisselend een veer of een vuist in je reet, maar wel met respect," zoals Martijn het noemde, eindigde hij wel heel lief voor Irene met: "We want more, we want Moors." Kijk, dat maakt een hoop goed.

"Ik zak even onder de tafel"

Erna kon ze er gelukkig om lachen, gelukkig neemt Irene zichzelf niet suuuuperserieus. En nog complimenten voor Martijn Koning ook: "Het is heel knap wat Martijn doet, maar ook heel pittig." 

Alle complimenten voor Irene, die het toch maar aandurfde en het dapper onderging!

Maarja... who's next...!?
Oproep


Dr. Pop

Geef je op voor Dr. Pop en wie weet beantwoordt Gerard Ekdom jóuw muzikale vraag

Stel je vraag


Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties