30 MINUTEN RAUW met Guus Meeuwis

podcast van Ruud de Wild

In de nieuwe aflevering van de podcast 30 MINUTEN RAUW gaat Ruud de Wild in gesprek met Brabantse artiest Guus Meeuwis.

30 minuten met Guus

Wat vindt hij van de kritiek van RenĂ© van der Gijp op zijn grote liefde Manon tijdens een aflevering van Veronica Inside? "Ik heb het niet gezien, dus ik hoorde het pas anderhalve dag later. Je mag van mij een mening hebben, maar om het heel lelijk en vies en pesterig zoals de middelbare school, of zelfs lage school, dat vind ik vreselijk. Ik ben wel pissed ja. Ik ben goed boos", vertelt Meeuwis. Toch weet de zanger niet goed wat hij met de situatie aan moet: "Eigenlijk moeten we er boven staan, ja. Het liefst wel. We proberen het samen zo goed mogelijk te doen en er zijn dus mensen die daar iets van vinden. Daar word je heel boos over, maar uiteindelijk is de conclusie dat er niemand tussen ons in komt te staan." 

Verder sprak Ruud de Wild met Guus Meeuwis over zijn avontuur bij The Voice, het hebben van een samengesteld gezin en waarom heeft hij nooit meegedaan aan de Toppers? HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal. 

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties