Hoe is jouw staat vandaag?


In de schaduw van het grote, hijgerige nieuws, is er in De Staat van Stasse juist nog ruimte voor het unieke persoonlijke verhaal van gewone mensen.

Hoe is jouw staat vandaag?

We zijn geïnteresseerd tot in het kleinste detail!

Laat een berichtje achter en wie weet nemen we contact met je op.


Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Invalid Input

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie3 Reacties

Geschreven door:   Frank Koppinga 24 mei 2018 - 13:34 uur

Leuk ‘geen wk’ nummer:
https://youtu.be/Pck77B1MHTc


Geschreven door:   Aad noordam 14 maart 2018 - 22:48 uur

Beste stwfan en sofia, luister altijd met veel plezier naar jullie programna, probeer te bellen naar 08001122, maar kom er niet door. Jullie doen het goed en zijn erg polulair.
Ik hoorde over de zaadbom voor de bijen, en geb n verzowk. Een vriend van mij, fietspiet, heeft al jaren een hele “wilde” bloementuin, hij zaait altijd uit t handje, tis altijd schitterend. Nu is er bij piet vorig jaar alvleesklierkanker geconstateerd, tis een enirne vechter en ik wil m verrassen met een mooie tuin vol wilde bloemen. Hij heeft een nano sessie ondergaan, tis allemaal erg spannend, dus zou leuk zijn om m te in de “bloemetjes” te zetten....thnxx gr A


Geschreven door:   Mark 7 maart 2018 - 22:35 uur

Dag Stefan, goeie actie voor de bij. Heb het begin van de uitzending gemist, maar vraag me wel iets af.......is het wel verantwoord zaad?