Het Virtuele Radio Theater van De Staat van Stasse

Maak een videoverbinding en laat je verrassen!

Waar je ook zit, wie je ook bent. Treed binnen in het Virtuele Radio Theater van De Staat van Stasse. Neem plaats op een van de digitale stoelen via een videoverbinding.

Klik HIER en maak direct verbinding! 

De wereld staat volledig op zijn kop, iedereen zit noodgedwongen thuis en alles ligt vrijwel op zijn gat. De straten, de winkels, de buurthuizen, de theaters en de podia.. allemaal verlaten. Maar bij De Staat van Stasse bruist het als nooit tevoren en is geen mens alleen! Wij hebben een plek waarin je legaal mag samenscholen!

TREED BINNEN IN ONS VIRTUELE RADIO THEATER 

Ben je vanavond op het werk, in de huiskamer, de auto, in bed, in bad of ‘romantisch’ op je balkon? Gelukkig of ongelukkig? Samen met je geliefde, kinderen, buurman of juist helemaal alleen? Treed dan gratis binnen in ons virtuele theater en laat je verrassen door: onze correspondenten, optredens, prachtige liedjes en door jezelf! Want ook jij kunt optreden in ons theater!

BEL NU GRATIS IN MET JE COMPUTER OF TELEFOON 

Bel van maandag t/m donderdag tussen 20:00 - 22:00 uur gratis in via je computer of smartphone! Klik HIER, download de Zoom.us app en neem plaats op een van de 100 digitale stoelen. (Bovenstaande link werkt met ZOOM. Het handigst is het als je de app download op je computer, tablet of telefoon. Het gebruiken van ZOOM is je eigen verantwoordelijkheid)

BETREED ZELF HET DIGITALE PODIUM!

Wil jij ons digitale podium ook betreden met een mooi gedicht, sketch, lied, een workshop pottenbakken, een rondleiding door je huis of totaal iets anders? Stuur dan een appje via de gratis NPO Radio 2 app!


Twijfel je nog? Laat je dan snel overtuigen door de onderstaande video!

DE STAAT VAN STASSE

Je hoort De Staat van Stasse iedere maandag t/m donderdag van 20:00 tot 22:00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: screenshot

Oproep

Hoe is jouw staat vandaag?

Het Staatshoofd is geïnteresseerd tot in het kleinste detail!

Kom in contact

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties