Willie Wartaal opnieuw vader!

Namens de hele Staat: gefeliciteerd!

Willie Wartaal heeft een zoontje gekregen. Hij heet Othello Alexandre Locadia en hij is op 8 maart geboren. Dat vertelde de 35-jarige rapper van De Jeugd van Tegenwoordig vandaag in De Staat van Stasse.


Het gaat goed met Willie, zijn vriendin Daurinda en hun pasgeboren zoontje Othello. 

"Hij chillt hem gewoon, en hij is heel relaxed. Ik vind het ook heel leuk om 's nachts weer samen met Daurinda op te staan en voor hem te zorgen’’, vertelt Willie Wartaal in De Staat van Stasse.

Othello is geboren in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. Hij kwam afgelopen donderdag om 23.50 uur ter wereld. Willie noemt hem "een gigantische minimens met zijn 4435 grammen.'' 

Willie feliciteert in het bijzonder De Staat met de geboorte van Othello.

Traditiegetrouw

Willie Wartaal en zijn vriendin hebben al een dochtertje genaamd Daja Maria Locardia. Zij werd geboren op 21 februari 2016. Ook toen vertelde Willie het mooist denkbare nieuws voor het eerst in De Staat van Stasse, dus we kunnen inmiddels spreken van een mooie staatstraditie: 
Oproep


Hoe is jouw staat vandaag?

Het Staatshoofd is geïnteresseerd tot in het kleinste detail!

Kom in contact


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties