Daar is hij dan: De Hartverscheurende Honderd!
Luister hier naar jouw steun en toeverlaat voor, tijdens én na Valentijnsdag

08 februari 2018 16:14

Samen met jou verzamelden wij de mooiste troostliedjes, hartversterkende platen en de grootste huiluitingen uit de popmuziek.


Er is massaal gereageerd op onze oproep voor de ultieme muziek bij jouw gebroken hart. En uit al die inzendingen stelden wij deze flexibele Hartverscheurende Honderd samen.

Ga er even goed voor zitten; deze muziek is de soundtrack van jouw diepste verdriet, ze zijn om mee te schreeuwen en je in slaap te sussen. 

Dit is de Hartverscheurende Honderd.

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HET FESTIVAL VAN HET GEBROKEN HART

Op 13 februari - de vooravond van Valentijnsdag - brengt de Staat van Stasse tussen 19:00 en 22.00 uur een muzikale ode aan de hartepijn. We vieren al het moois dat liefdesverdriet ooit opleverde: Poëzie, verhalen en natuurlijk hartverscheurende liedjes. Luister dus dinsdag 13 februari naar Het Festival van het Gebroken Hart, live op NPO Radio2. 

Liefdesverdriet was nog nooit zo'n feest! Stefan met Dave von Raven van The Kik tijdens het Festival van het Gebroken Hart 2017

Oproep


Hoe is jouw staat vandaag?

Het Staatshoofd is geïnteresseerd tot in het kleinste detail!

Kom in contact


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie3 Reacties

Geschreven door:   Janny Bakker 13 februari 2018 - 13:29 uur

Ik hoorde gisteravond pas van de gebroken hart Top-100 en het eerste liedje waar ik aan moest denken is Kiss and Say Goodbye van The Manhattans. Staat er jammer genoeg niet in.


Geschreven door:   Nicolette 13 februari 2018 - 12:15 uur

Venice met family tree. Aangrijpend Gezongen door nichtje Liline tijdens afscheid van de liefste moeder : Anna de Dreu. Mijn ❤️ brak en hoewel het goed is zoals het gaat, het litteken blijft. De family tree houdt stand en za ieder jaar mooier en groter worden


Geschreven door:   Saskia van Schaijck 12 februari 2018 - 22:28 uur

Dank je wel Stefan. Wat is muziek toch ongelooflijk bijzonder he....