De Staat van Stasse
KRO-NCRV

FESTIVAL VAN HET GEBROKEN HART 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. FESTIVAL VAN HET GEBROKEN HART 2018

Op 13 februari - de vooravond van Valentijnsdag - presenteert de Staat van Stasse live op NPO Radio 2 Het Festival van het Gebroken Hart.

We brengen tussen 19:00 en 22.00 uur een muzikale ode aan de hartepijn en vieren al het moois dat liefdesverdriet ooit opleverde: Poëzie, verhalen en natuurlijk hartverscheurende liedjes.

Racoon, Tim Knol, Roxeanne Hazes en meer

Het wordt een intieme avond met Tim Knol, Roxeanne Hazes, Michael Prins, Ruben Annink, Thijs Boontjes en Ed Struijlaart. Deze hele avond wordt muzikaal omlijst door misschien wel één van de beste bands van Nederland: Racoon! Iedereen speelt en/of covert hun ultieme gebroken hart-plaat.

Stefan & The Kik vorig jaar tijdens het Festival van het Gebroken Hart

Meld je aan & wees erbij

Wil jij bij dit exclusieve Festival van het Gebroken Hart zijn op 13 februari live vanuit Blijburg aan Zee in Amsterdam? Meld je aan via onderstaand formulier en wie weet sta jij straks op onze gastenlijst!

(Let op: je krijgt een bevestigingsmail als je aanwezig mag zijn)

DE HARTVERSCHEURENDE 100

Samen met jou verzamelen we de mooiste troostliedjes, prachtigste hartversterkende platen en de grootste huiluitingen uit de popmuziek. Uit al jullie inzendingen, stellen wij de Hartverscheurende 100 samen.

Welk lied is voor jou de pleister op de wonde, welk nummer sleepte je door hartenpijn en huilbuien heen en welke artiest gaf jou de kracht om door te gaan?

Stuur nu jouw ultieme gebroken hart-plaat naar destaatvanstasse@kro-ncrv.nl en wie weet hoor je hem terug in de Hartverscheurende 100, op 13 februari.

Welk lied voeg jij toe aan de Hartverscheurende 100?

ADELE FAVORIET ONDER GEBROKEN HARTEN

Het prachtige 'Someone Like You' van Adele stond vorig jaar op nummer 1 in de Hartverscheurende 100, op de voet gevolgd door 'I Can't Make You Love Me' van Bonnie Raitt en 'Trouble' van Coldplay.

Bekijk en beluister hier de Hartverscheurende Honderd van vorig jaar. Die werd toen uitgezonden in de nacht van 13 op 14 februari.

Ster advertentie
Ster advertentie