Vanaf nu doen we het helemaal anders!
De experimentele week van De Staat van Stasse

06 september 2017 13:30

Alles ligt open in deze allereerste week van het gloednieuwe seizoen van De Staat van Stasse. Deze week staat helemaal in het teken van loslaten en van onszelf ‘herontdekken’.


We hebben een heel kladblok vol met nieuwe-nog-onuitgezonden-radio-ideeën, en die testen we de komende dagen, vol overgaven, op jou uit.

Wat dacht je bijvoorbeeld van 'Een goed gesprek met Galm' of 'Jill Peeters - Onze Metereologische Troost in Donkere Dagen'. Kan niet misgaan.

Stuur jouw idee in

Voor de duidelijkheid: wij verwachten van jou honderd procent eerlijke feedback. Want De Staat, dat ben jij. En als jijzelf ideeen hebt voor dit nieuwe seizoen van De Staat van Stasse, laat het dan vooral even weten in een reactie hieronder. Wie weet is jouw idee dan straks te horen tussen 20.00 en 22.00 uur op NPO Radio 2!
Oproep


Hoe is jouw staat vandaag?

Het Staatshoofd is geïnteresseerd tot in het kleinste detail!

Kom in contact


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achter
Plaats reactie4 Reacties

Geschreven door:   Carmen 5 oktober 2017 - 23:46 uur

Ten eerste Sefan met zijn fijne rustige stem weer terug! Anders haak ik af met dat drukke gedoe nu, vaak niet te verstaan/te volgen.


Geschreven door:   Monique Nijland 13 september 2017 - 17:30 uur

Ik probeer al 2 jaar aandacht te krijgen voor de franse zanger Calogero. 2 jaar geleden was ik op vakantie in Frankrijk en hij werd daar dagelijks gedraaid, thuis ben ik hem gaan opzoeken en het is werkelijk een fantastische zanger. Neem nummers als Avant-toi en Cats on trees maar hij heeft nog veel meer moois gemaakt.
Ik heb al verscheidene collega`s benaderd en nu is mijn hoop op jou gevestigd.


Geschreven door:   Annette 7 september 2017 - 18:15 uur

Mijn idee is geïnspireerd door het voorlezen van Le petit prince deze zomer. Het idee: verzin een verhaal van ongeveer 15 minuten rond een thema, waar je verschillende liedje aan elkaar verbindt. Zo kunnen jullie of een luisteraar een zomers verhaal verzinnen, waarin je Ice cream man van Tom Waits, Cold as ice van Foreigner en Chocolade-ijsje verwerkt.


Geschreven door:   Deborah Bouwens 6 september 2017 - 20:23 uur

Hoi,
Wat ik zou willen horen?
Wat meer female metal!
En dan van Nederlandse bodem. Within Temptation, Delain, Epica, Nightwish (Nederlandse zangeres) Xandria (Nederlandse zangeres)
En internationaal is ook goed. Maar wat meer stoere dames graag!