Geef je ongekend goed album doorJouw Naam(*)
Please let us know your name.

Jouw Email(*)
Please let us know your email address.

Telefoonnummer(*)
Invalid Input

Titel + Artiest(*)
Please write a subject for your message.

Motivatie(*)
Please let us know your message.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Henk Kasius 31 januari 2018 - 23:53 uur

Hallo mannen,
Mbt de Top 2000 heeft Leo het nog weleens over dagkoersen, als het gaat om het maken van keuzes. En nu vraag je me even de dagkoers te voorspellen uit een bovengemiddeld aandelenpakket.

De "best of"-jes kunnen we bestempelen als obligaties en vallen bij deze af. Iets uit de eerste helft van de jaren 90? Qua muzikale invloed voor de jaren erna wellicht belangrijker dan eind jaren 60. De onderbouwing alleen al geeft voor mij aan dat het statement dan groter is dan dat ene album. 1 van die prachtige nieuwe albums van een grootheid dan? Nieuw(er) werk van artiesten wordt te vaak ondergewaardeerd. Magic van Bruce Springsteen, of Brave New World van Iron Maiden? Ook te veel onderliggend statement.
Gewoon vol kiezen. Op gevoel..........
......mmmmm
Euhm. ..........
White Trash Beautiful van Everlast.
Nadat Everlast met House Of Pain de hele wereld heeft rondgesprongen zoekt hij muzikale verdieping voor zijn solocarriere. Die vindt de rapper in de blues en echte intrumenten. Rapper/songwriter. De beste balans vindt Everlast op White Trash Beautiful. Liefdesliedjes met krasje worden afgewisseld met stoere hiphoptracks van de ware boze rapper. Break up-songs met een twist en een inkijk in het leven in de achterstandswijken van de grote stad in de VS complementeren het geheel. Everlast kwam nooit dichterbij de sound die hij in zijn hoofd had toen hij zijn solocarriere startte.

Door het grote publiek nooit opgepakt, zij vergaapten zich liever John Mayer en later Ed Sheeran, Aan scherpe randen kun je je snijden, dus veiligheid voor alles. Dat je met die instelling ook nooit mooie schatten en diamanten gaat ontdekken nemen zij voor lief. Laat de avonturiers hun werk maar doen. Bij deze dan......